2013 Pas op voor de buren

 poster3b large

Dokter Pil is 25 jaar Huisarts

Een jubileum dus!!

Aanleiding voor zijn patiënten om hun geneesheer een feest en een vakantie aan te bieden.

De buurman van de dokter, accountant Jan van Dalen, is penningmeester van het feestcomité en ontdekt tot zijn schrik een tekort van 1500 Euro. De vrijgevigheid van de patiënten heeft hij te hoog in geschat.  Hij vertikt het echter om daar zelf ( of samen met de andere bestuursleden van het feestcomité ) voor op te draaien. Daarom is hij maar zo vrij om de woning van de dokter tijdens diens vakantie te verhuren aan Kees en Koba van Aalst, een stel rare uit de klei getrokken vakantiegangers. En die Kees wordt door een paar toevallige patiënten prompt aangezien voor dokter, die vervolgens in z'n onnozelheid ouderwetse, maar niettemin waardevolle adviezen rondstrooit.

Rampzaliger voor Jan de penningmeester wordt het als de dochter van Dokter Pil ( een medisch studente ) komt opdagen om een weekend in haar ouderlijk huis door te brengen. Prompt gevolgd door haar ”vriend” die nog een appeltje met haar te schillen heeft. De dochter weet echter niets van de verhuur van Pa's huis . Dat wordt één hoop narigheid en volop komische situaties voor die 1500 Euro.

Buurman van Dalen fantaseert er lustig op los om maar niet door de mand te vallen, al dan niet geholpen door zijn vrouw Els.

Maar of dat gaat lukken ??

 rolverdeling


Pas op voor de buren : geschreven door Hans van Wijngaarden.
Regisseur : Harry Jacobs.
Speel data : Zo 17 Maart 20.00 uur, Za 23 Maart 20.00 uur, Zo 24 Maart 20.00 uur.              Zo 24 Maart theaterdiner voorafgaand aan voorstelling.
Voor reserveringen telefoonnummer : Martha Willems 0485 478 304
Entree : Volwassenen € 7,50 en kinderen tot 16 jaar € 5,-
Plaats : Dorpshuis de Stek, Kerkstraat 11 te Landhorst Tel: 0485 478 728


ringleiding